Vino și Experimentează

Terapiile alternative

Terapiile alternative

SI COMPLEMENTARE

Terapiile alternative sunt metode de păstrare a sănătăţii şi de vindecare ce pornesc de la o perspectivă „holistică“ asupra lumii şi vieţii, intenţia declarată fiind aceea de a oferii sprijin în dezvoltarea personală. Terapiile alternative contribuie la schimbarea stării interioare, fiind căi ajutătoare de evoluţie în plan psihologic și spiritual.

Informatii despre

TERAPIILE ALTERNATIVE

Terapiile alternative cuprind tehnici de reducere a stresului, de relaxare şi, totodată, de vindecare naturală. Sunt sisteme de terapie eficiente, simple și accesibile indiferent de credințe, rasă, aparteneță socială. Metodele utilizate suțin evoluția personală prin educarea minții, sporirea capacității de concentrare, eliberarea de emoțiile distructive și delocarea circuitelor energetice din corp. Pentru că vitalitatea organismului joacă un rol important în orice facem, practicarea terapiilor alternative ne spijină atunci când ne confruntăm cu probleme care ne solicită capacitatea noastă de adaptare și evoluție. Când energia vitală este scăzută datorită unor conflicte interioare nerezolvate, apar o serie de eșecuri și boli ce au drept cauză proasta gestionare a emoţiilor, gândurilor şi acțiunilor noastre.

Tratamentele

ALTERNATIVE

Printr-un tratament cu o metodă alternativă se restabileşte circulaţia normală a energiei în organism. Tratamentele alternative sunt metode naturale de vindecare a trupului, sufletului şi minţii. În urma unui tratament iți vei imbunătăți capacitatea de regenerare, mintea devine clară, nivelul stresului scade, acțiunile pe care le faci sunt mult mai eficiente, iar nivelul tău de conștientizare și stăpânire de sine crește. Terapiile alternative nu sunt un panaceu universal, dar pot ajuta pe oricine îşi doreşte cu adevărat vindecarea şi este dispus să şi acţioneze pentru obţinerea ei.

Este important de reţinut faptul că fiecare organism, fiind unic, va răspunde la această terapie în mod personalizat.

Paul Apostica despre Reiki

Cum vindeca

TERAPIILE COMPLEMENTARE

Energia vitală curge atât prin corpul nostru cât şi împrejurul nostru. Curgerea liberă şi echilibrată a energiei ne dă o stare de sănătate, susţinând funcţiile vitale ale organismului. Întreruperea fluxului energiei este cauza principală a bolilor. Energia răspunde la gânduri şi sentimente. Gândurile pozitive, optimiste pe care le ai măreşte curgerea energiei şi acest lucru te face să te simţi bine. Când să ai gânduri şi sentimente negative despre tine însuţi se creează o întrerupere permanentă a energiei. Astfel are loc o diminuare a funcţiilor vitale ale organismului ducând la îmbolnăvire. Când primeşti tratament cu ajutorul unei terapii complementare, energia vindecătoare este direcţionata către blocajul avut. Energia canalizată acționează asupra gândurilor şi emoţiilor negative care blochează curgerea naturală a fluxului vital. Ridicând nivelul vibratoriu în şi în jurul corpului fizic, unde gândurile şi sentimentele negative sunt ataşate, are loc îndepărtarea blocajelor avute. Niciodată această energie nu face rău. Vindecarea este mai rapidă si eficientă la persoanele care-şi asumă răspunderea propriei lor sănătăţi şi care participă în mod activ la procesul de vindecare. Tratamentele ajută procesul de vindecare, permiţând ca energia vieţii să curgă într-o manieră sănătoasă pentru ca să-ţi regăseşti echilibrul interior şi forma optimă de sănătate.

Ce pot trata

METODELE ALTERNATIVE

Ajută procesul de redobândire a sănătații. Sunt tehnici atât blânde cât şi puternice. Sunt întotdeauna benefice şi lucrează pentru creşterea eficienţei tuturor celorlalte tipuri de terapii. Un tratament are multe beneficii în plan fizic şi spiritual, incluzând stări pozitive de conştiinţă şi experienţe spirituale. Terapiile alterantive lucrează în armonie cu toate celelalte tipuri de tratamente contribuind la grăbirea procesului de vindecare.

Efectele

TRATAMENTELOR
R

RELAXEAZA

corpul şi reduce stresul, tensiunea, anxietatea, disconfortul, depresia. Aduce stări de relaxare profundă.

R

creste

pacea interioară, claritatea mentala, stabilitatea emoţională, nivelul de cunoaştere personală, vitalitatea şi nivelul energetic.
R

AJUTA

la îmbunătăţirea creativităţii.
R

ELIBEREAZA

sentimentele reprimate.
R

COMPLETEAZA

tratamentul medicamentos.

INTARESTE

sistemul imunitar.

Beneficiile

VINDECARII

Tratamentele sunt unice si profund relaxante. Fiecare persoană are propria experienţă pe parcursul tratamentului. Unele persoane simt caldură, furnicături, sau chiar nimic, pentru că energia lucrează chiar daca noi nu suntem conştienţi de ea. Vindecarea aduce îmbunătățiri încete, graduale. Poate dura luni până când sunt atinse beneficiile maxime. Depinde de fiecare să alunge vechile obiceiuri și modele predefinite de viață și să  accepte vindecarea și schimbarea. Este foarte importantă gandirea pozitivă. Câteodata, oamenii au asteptari mult prea mari de la tratamentele alternative. Acestea nu aduc întotdeauna o vindecare definitivă și instantanee, în orice condiții. Acestea acționează pentru a reface echilibrul energetic, îndepărtând energia stagnantă ce conduce la apariția bolilor. Acest lucru poate dura daca boala este veche. Este cel mai bine ca atunci când facem tratamentul sa nu avem alte așteptari decât aceea de a fi deschiși și să acceptam tratamentul. Boala este un mesaj al corpului nostru că ceva nu este în regula în viața noastră. Mergem in direcția potrivită? Avem nevoie să invățăm ceva? Să iertăm pe cineva? Să ne bucurăm mai mult de viață? Să ne eliberăm de trecut? Să ducem o viață mai sănătoasa? Să ne iubim mai mult pe noi înșine? Dacă dorim vindecarea permanentă, trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru vindecarea cauzei. Tratamentele ne pot ajuta pe această cale, permițându-ne să percepem schimbarea într-o manieră calmă, relaxantă. Iți permite să te eliberezi de gândurile și atitudinile negative. Te aduce la un nivel mai mare de cunoaștere de sine și de iubire de sine și de ceilalți. Iți poate transforma viața în multe feluri.

Cum folosim

TRATAMENTELE

Poţi continua tratamentul medical sau psihologic în timp ce folosești o metodă alternativă, cu rezultate benefice. Acest lucru îți va îmbunătăţi rezultatele oricărui tratament, acţionând în sensul ameliorării stării de sănătate. Scurtează timpul de vindecare, reduce sau elimină durerile, reduce stresul şi ajută la creșterea optimismului. Tratamentul alternativ se poate folosi separat sau împreună cu psihoterapia şi consilierea psihologică pentru îmbunătăţirea vindecării traumelor emoţionale şi a altor probleme. Beneficiile sale psihologice pot include găsirea unei stări de echilibru, armonie, siguranţă, sentiment de relaxare, stare de bine, potenţial nelimitat, libertate, creativitate, memorie mai buna, mai mare încredere in sine si alte stări pozitive. Tratamentele au capacitatea de a activa puterile tale naturale de vindecare şi de a instaura un echilibru între bunăstarea psihică şi cea spirituală.

Evolutie prin

TERAPIILE ALTERNATIVE

Reiki Usui si Tibetan
UN BUN INCEPUT

Este cea mai importantă ramură a Reiki-ului tradiţional, Metoda de vindecare Usui. În cadrul acestei metode se realizează o serie de acordaje în urma cărora persoana iniţiată poate să înceapă să folosească energia şi simbolurile Reiki în autotratament, tratarea altor persoane, pană la a deveni maestru Reiki. Aceasteă metodă este împărţită pe patru niveluri. Combină elemetele specifice Reiki-ului tradiţional aducand în plus simboluri tibetane. 

Karuna Reiki®
APROFUNDARE

Se bazează pe Reiki-ul tradiţional, dar nu este de fapt Reiki. Energia Karuna Reiki® este diferită de cea din Reiki Usui, fiind considerată mult mai puternică. Este o metodă dezvoltată ca o extensie a Reiki-ului tradiţional, iniţial destinată perfecţionării maestrilor Reiki, ulterior dezvoltandu-se ca o tehnică distinctă.  Simbolurile folosite în Karuna au vibratii foarte înalte, permiţand intrarea în legătură cu energia vindecătoare a unor fiinţe iluminate, ghizi, precum şi conectarea directă la Eul Superior. Este o tehnică împărţită pe patru niveluri, două de practicant şi două de maestru.

Kundalini Reiki
TREZIRE

Este un sistem simplu de vindecare care constă într-o serie de acordaje ce au menirea de a deschide şi întări canalele energetice ale corpului, făcand posibil ca fluxul energiei să circule prin organismul nostru. Prin deschiderea chakrelor şi a canalelor energetice majore se realizează trezirea energiei Kundalini, permiţandu-ne astfel să intrăm într-o legătură mai puternică cu energiile Pămantului şi cele ale Universului. Sistemul Kundalini Reiki constă în nouă acordaje individuale. Primele trei acordaje reprezintă baza sistemului Kundalini Reiki, iar urmatoarele şase acordaje sunt de întărire şi de creştere a energiei Kundalini.

Shamballa MDH
EXPLORARE

Sistemul Shamballa MDH aduce in lumea Reiki o serie de cunostinte esoterice, preluate din Cabala şi Alchimie, si ofera nu numai tehnici de vindecare si de evolutie spirituala, ci si o ontologie a universului in care traim. Vindecarea Multidimensionala Shamballa este un sistem integral de evolutie, atat pentru ca beneficiaza de o extindere a energiilor Reiki, cat si prin faptul ca suma energiilor lucreaza pe mai multe niveluri. Actiunea energiilor Shamballa se manifesta nu numai la nivel mental, emotional şi spiritual, ci si la cele mai profunde paliere ale memoriei celulare ale ADN-ului si ale celor mai inalte vibratii ale corpului energetic.

Terapiile alternative

CRISTALOTERAPIA

 Cristaloterapia te poate ajuta printr-o serie de tehnici in restabilirea starii de sanatate, contribuind mult la grabirea vindecarii organismului, in eliminarea stresului, in inlaturarea anumitor probleme psihice, mentale si emotionale, in evolutia ta spirituala etc. Personal, cred ca utilizarea cristaloterapiei ca metoda ajutatoare pentru realizarea dorintelor tale, are ca limita folosirea gresita a cristalelor. Inca din cele mai vechi timpuri cristalele au fost folosite in locurile sacre de pe toata suprafata pamantului ca talismane sau amulte pentru a proteja de ce e negativ, pentru a aduce noroc, putere, sanatate, prosperitate intr-un cuvant, pentru a ne sustine in tot ceea ce facem. 

CITESTE MAI MULT

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com