Terapiile alternative

CRISTALOTERAPIA

Adesea avem prea putin timp pentru a ne concentra asupra starii noastre de sanatate emotionala, mentala si spirituala. Realizam cat de mult tragem de noi insine abia atunci cand cadem rapusi de o boala sau de un psihic zdruncinat. Pentru a face fata intr-un mod mai eficient vietii moderne avem nevoie sa gasim o balanta in trupurile, mintea si emotiile noastre. Primul pas consta in a gasi o cale pentru a ne trata pe noi insine aducand in viata noastra armonia. Pentru a trai in armonie cu trupul si psihicul nostru putem apela la puterea vindecatoare a cristalelor. Cristaloterapia te poate ajuta printr-o serie de tehnici in restabilirea starii de sanatate; contribuind mult la grabirea vindecarii organismului, in eliminarea stresului, in inlaturarea anumitor probleme psihice,mentale si emotionale; in evolutia ta spirituala etc. Personal, cred ca utilizarea cristaloterapiei ca metoda ajutatoare pentru realizarea dorintelor tale, are ca limita folosirea gresita a cristalelor, vointa divina si factorul uman. Istoria cristalelor incepe odata cu crearea Universului. Inca din cele mai vechi timpuri cristalele au fost folosite in locurile sacre de pe toata suprafata pamantului ca talismane sau amulte pentru a proteja de ce e negativ, pentru a aduce noroc, putere, sanatate, prosperitate intr-un cuvant, pentru a ne sustine in tot ceea ce facem.

Fiecare cristal

ESTE UNIC
Chiar daca acesta asemana cu un altul ca si structura. Unele cristale sunt perfecte, in timp ce altele pot avea mici imperfectiuni, in fapt majoritatea sunt asa si cu toate acestea, puterea loc vindecatoare este uimitoare. In fata energiei specifice unui cristal, fiecare pesoana poate sa raspunda in mod diferit. De aceea este important sa inveti care sunt propietatile cristaleleor si cum sa intrii in rezonata cu acestea. Bine pozitionate, cristalele iti pot schimba viata. Purtand un cristal sau avand unul in apropiere, poti sa-ti activezi energia, sa-ti purifici spatiul in care locuiesti sau poti atrage in viata ta bogatia folosind Citrinul, dragostea cu ajutorul Cuartului Roz, vindecarea. Poti alege pietre pentru ati dezvolta intuitia utilizand Apofilita, pentru ati imbunatatii abilitatie mintale foloseste Turmalina Verde si pentru a-ti creste increderea in propria persoana utilizezi Hematita. Anumite cristale pot sa absoarba negativitatea cum ar fi Cuartul Fumuriu, sa te protejeze contra emisiilor electromagnetice, este Turmalina Neagra, sa retrimita atacurile psihice expeditorului si sa-ti protejeze energia.

Tratamentul

CU CRISTALE
Cristaloterapia are o remarcabila putere de vindecare, actionand simultan in plan fizic, mintal si spiritual. Pentru a profita la maximum de proprietatile curative ale cristalelor, trebuie sa fi tratat de o persoana experimentata sau sa urmezi cursuri in acest domeniu. Utilizarea cristalelor in procesul de vindecare trebuie sa se faca cu prudenta tinandu-se cont de faptul ca anumite cristale sunt enegizante in timp ce altele linistitoare. Folosite gresit, pot amplifica anumite aspecte ce de fapt se doresc inlaturate sau pot diminua elemente ce se doresc dezvoltate. Multe cristale vindeca rapid, insa risca sa provoace o criza de vindecare daca se forteaza obtinerea anumitor rezultate in timp prea scurt. Anumite cristale se sustin, iar altele se resping intre ele si de aceea e bine sa ai grija la alegerea lor pentru vindecare. Cristalele reechilibreaza energiile subtile, eliminand starea de rau plecand de la sursa problemei. Datorita fortei de vibratie a cristalelor, are loc echilibrarea campului biomagnetic uman, ameliorand numeroase stari de rau fizic si psihic. Majoriatea starilor de rau sunt provocate de o combinatie de factori: emotionali, mintali, spirituali; ce se manifesta mai intai in planul subtil, energetic al organismului. Afland cauza starii de rau se pot folosii anumite cristale pentru tratament.

Cum alegi

UN CRISTAL
Daca nu ai experienta cu ele, cel mai bine e sa folosesti metoda „primei impresii” alegand cristalul care te atrage cel mai mult. Inainte de a cumpara un cristal e bine sa-l atingi si sa fi atent la senzatiile pe care le ai in degete atunci cand manipulezi cristalul. Usoare furnicaturi sau senzatia de vibratie iti poate spune ca este cel pe care trebuie sa-l cumperi. Daca alegi cristale destinate unui anumit scop: vindecare, prosperitate, protectie, meditatie etc.; trebuie sa tii cont de proprietatile specifice fiecarui cristal in parte. Fluxul de energie al cristalului depinde de configuratia, structura si culoarea pe care o are. Nu uita ca dimensiunea sau frumusetea nu insemna neaparat putere. Cristalele mici, brute, pot fi foarte eficace. Inainte sa folosesti cristalul il poti curata energetic in apa de mare, apa de izvor sau pur si simplu sub jetul de apa de la robinet pentru ca negativitatea acumulata sa dispara. Cateva ore lasat sub razele soarelui sau ale lunii incarca cristalul cu energie. Atentie la unele cristale care isi pot pierde stralucirea daca sunt expuse prea mult la soare. Pentru a exploata la maxim forta cristalului trebuie sa stabilesti destinatia acestuia imediat dupa curatare. Programarea cristalului pentru un anumit scop se face in anumite conditii. Trebuie sa stiifoarte clar ce doresti si ce te astepti sa obtii. In momentul programarii cristalului e bine sa fi in armonie cu tine. Este util sa repeti de cateva ori programanea in primele zile. Din momentul purificarii si consacrarii e bine ca nimeni sa nu iti mai atinga cristalul personal. Este util ca din cand in cand, sa iti cureti cristalul si sa-l incarci.

Exista multe metode de purificare, programare si incarcare cu energie a cristalelor. Important este sa alegi acele metode pe care le stapanesti cel mai bine.

Paul Apostica despre Cristaloterapie

Workshop

INCURSIUNE IN LUMEA CRISTALELOR

Daca vrei sa patrunzi in universul cristalelor pentru a intelege cum sa te folosesti de puterea lor in scopul evolutiei tale pe toate planurile, vino la acest prim workshop care iti poate deschide interesul pentru un altul, in care meditatia, calatoriile si tehnicile avansate de canalizare a fluxurilor energetice vor fi in prim plan.

In cadrul workshop-ului voi prezenta diferite metode prin care poti sa folosesti puterea cristalelor pentru: imbunatatirea starii de sanatate, eliminarea stresului, inlaturarea anumitor probleme mentale si emotionale, echilibrarea chakrelor si purificarea aurei, recircularea energiei subtile a corpului, evolutie spirituala.

CITESTE MAI MULT

Ateliere si

WORKSHOP-URI

Dezvoltare personala
14 WORKSHOPURI
Vino sa intelegi care sunt activitatile si expereintele care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, dezoltare a talentelor, imbunatatirea calitatii vietii si contribuirea la realizarea aspiratiilor si viselor personale.

Trepte initiatice
17 WORKSHOPURI
Te invit sa participi la o serie de calatorii unice, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al universului.

Intalniri si relatii
9  WORKSHOPURI
Pentru  a intra intr-o relatie sanatoasa trebuie sa intelegi care sunt factorii implicati in procesul de decizie si modul in care poti lucra cu tine insuti astfel incat sa ajungi la succesul pe care ti-l doresti.

Sisteme Reiki
18 WORKSHOPURI
Sunt metode de terapie complementara ce trebuie privite ca un instrument valoros de care te poti folosi atunci cand vrei sa te vindeci sau sa evoluezi personal si chiar spiritual.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com