Labirintul

PERSONAL

Dintre toate tehnicile experimentate pana acum, labirintul reprezinta cea mai complexa metoda de evolutie personala. Este o cale catre centrul sinelui, ce te ajuta sa devii puternic, sa te intelegi pe tine insuti astfel incat sa poti accesa o noua stare o stare vibranta ce prin forta ei are capacitatea de a repozitiona, rearanja si amplifica intreaga ta structura interioara.

CITESTE MAI MULT

Copacul

VIETII

Te invit sa participi la o calatorie unica, de explorare interioara si de conectare cu cele mai profunde continuturi aflate in spatiul vast al Copacului Vietii. Copacul este un simbol universal gasit in multe traditii spirituale si mitologice din intreaga lume. In diferite culturi, este cunoscut sub numele de Arborele Cosmic, Arborele Mandala, Pomul Vietii, Arborele Intelepciunii sau Arborele Sfant.

CITESTE MAI MULT

Descopera-ti

IDENTITATEA

Te-ai intrebat vreodata cum de percepi lucruri care sunt dincolo de ceea ce vezi ori auzi? Sau cum de anumite persoane reusesc sa te “simta” chiar daca nu le comunici ceva evident despre tine?

Toate aceste fenomene au legatura cu identitatea ta energetica care radiaza si emite continuu informatii despre ceea ce esti.

CITESTE MAI MULT

Magia Sanzienelor

RETREAT

Sarbatoarea Sanzienelor are loc la trei zile dupa solstitiul de vara si este legata de cultul vegetatiei si al transformarii. Acest context ofera posibilitatea realizarii unor practici aducatoare de sanatate, echilibru, prosperitate si purificare.

CITESTE MAI MULT

Activarea

INIMII SACRE

Inima joaca un rol foarte important in viata noastra atat din punct de vedere biologic, emotional cat si spiritual. Daca vrei sa ai o viata frumoasa trebuie sa inveti cum sa gestionezi energia inimii astfel incat  sa deschizi porti ce te vor conduce catre trairi de o frumusete aparte.

CITESTE MAI MULT

Cele Cinci

ELEMENTE

In simbolismul elementelor exista cinci tipuri de energii ce stau la baza intregii creatii: pamant, foc, aer, apa si suflet. Fiecare element in parte are anumite proprietati care te ajuta, sustine, echilibreaza, vindeca si protejeaza.

CITESTE MAI MULT

Transfolrmarea

ADN-ului

CITESTE MAI MULT

Relatia dintre

CORP MINTE SUFLET

CITESTE MAI MULT

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com