Activarea

INIMII SACRE

Inima joaca un rol foarte important in viata noastra atat din punct de vedere biologic, emotional cat si spiritual. Fiind cel mai puternic generator electromagetic din corp, inima creaza un flux puternic, ce produce modificari atat in corp cat si in jurul nostru, asupra oamenilor care ne inconjoara, asupra realitatii.

Nu intamplator, in multe credinte se pune accent pe intrarea in comuniune cu centrul inimii. Ceea ce stiinta a demonstrat relativ recent, initiatii vremurilor trecute stiau si practicau tehnici ce ii ajutau sa se vindece pe sine si pe altii activand centrul inimii.

De fapt, inima trebuie privita ca avand mai multe roluri si niveluri de acces. Fiecare persoana poate sa activeze in mod treptat functiile ei: biologic (mentinerea unui ritm cardiac cat mai echilibrat), emotional (prelucrarea eficienta a trairilor avute), spiritual (ca si cale de acces catre cunoastere si dezvoltare spirituala).
Cert este faptul ca atunci cand produci o schimbare in centrul inimii totul incepe sa vibreze in functie de ceea ce tu traiesti in acel moment. Daca vrei sa ai o viata frumoasa trebuie sa inveti cum sa gestionezi energia inimii astfel incat sa elimini treptat starile neplecute de anxietate, frica, teama, neincredere etc. Eliberat fiind de aceste tensiuni vei putea accesa adevaruri profunde despre tine iar acest lucru iti va oferi putere personala si capacitatea de a atinge stari de constiinta inaltatoare.
Cursul de fata iti ofera in principal doua daruri. O initiere care are rolul de a echilibra campul inimii si o tehnica de lucru prin care poti sa:

  • Elimini rapid tensiunea din organism (acest lucru iti va oferi sanatate, vitalitate, claritate mentala si emotionala);
  • Activezi in mod constient vibratiile superioare ale campului inimii;
  • Accesezi realitatea personala si inconjuratoare de la un nivel superior de constiinta;
  • Creezi in mod activ schimbari pozitive in viata ta si a celor de langa tine.

Pentru ca centrul inimii este si sediul sufletului, in timp, odata cu practica, vei putea sa deschizi porti ce te vor conduce catre trairi de o frumusete aparte.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com