Pamantul

Cele cinci elemente

In simbolismul elementelor exista cinci tipuri de energii ce stau la baza intregii creatii: pamant, foc, aer, apa si suflet. Fiecare element in parte are anumite proprietati care te ajuta, sustine, echilibreaza, vindeca si protejeaza.

Acum a sosit timpul sa vorbim despre pamant, elementul care reprezinta forma cea mai densa a materei.

Pentru a intelege beneficiile pe care le ai ca urmare a interactiunii cu energia pamantului, am creat acest curs. In cadrul lui vorbim despre:

  • Tehnicile de impamantare (te ajuta sa ai mai multa stabilitate, incredere si siguranta);
  • Metode de energizare folosind elementul pamant (vitalitatea ta se imbunatateste, ai mai multa energie pentru planurile tale);
  • Elibererea tensiunilor din corp (gandurile si emotiile tulburi te blocheaza si de aceea este important sa gasesti solutii pentru a recupera pacea interioara);
  • Protectie (atunci cand stii ca ceva te afecteaza neplacut, poti sa iei masuri in acea privinta);
  • Simboluri (sunt asemeni unor chei ce deschi usi catre informatii si energii ajutatoare);
  • Achimia elementului pamant.

Ca locuitor al Pamantului, te afli permanent in legatura cu acest element si ii suporti influenta. Pornind de aici, este bine sa stii cum sa te folosesti de capacitatile tale si de tehnicile pe care le inveti la workshop, pentru ca numai fiind constient de realitatea care te inconjoara poti spune ca incepi sa intelegi mecanismele care contribuie, faciliteaza, ingreuneaza sau sustin propria ta existenta. Scopul este acela de a iti imbunatati calitatea vietii tale si a celorlalti folosind ceva ce deja se manifesta.