Descopera-ti

IDENTITATEA ENERGETICA

Te-ai intrebat vreodata cum de in anumite momente percepi lucruri care sunt dincolo de ceea ce vezi ori auzi? Sau cum de unele persoane reusesc sa te “simta” chiar daca nu le comunici ceva evident despre tine?

Toate aceste fenomene au legatura cu identitatea ta energetica care radiaza si emite continuu informatii despre ceea ce esti. Mesajul subtil

pe cre-l transmiti in jur este cartea ta de vizita si totodata o cheie care te ajuta sa deschizi usi sau nu.

In general, in literatura de specialitate, se acorda atentie doar identitatii sociale si personale, ignorandu-se faptul ca suntem mult mai mult decat atat si ca suma partilor creaza ceva cu totul aparte.

La workshop-ul “Descopera-ti identitatea energetica”, timp de cateva ore, ai ocazia sa gasesti raspunsuri la intrebari, sa explorezi activ dimensiunile identitatii tale, sa descoperi care sunt elementele ce o creaza, cum se manifesta si cum poti produce schimbari in structura acesteia.

Participand la atelier aflii mai mult despre tine si modul in care te arati lumii, inveti care sunt pasii pentru a crea o identitate energetica puternica si strategii de a decodifica mesajele subtile pe care ti le transmit cei din jurul tau.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com