Magia Sanzienelor

RETREAT

Sarbatoarea Sanzienelor are loc la trei zile dupa solstitiul de vara si este legata de cultul vegetatiei si al transformarii. Este momentul cand puterile naturii se afla la apogeu, iar fortele elementelor sunt pline de vitalitate. Acest context ofera posibilitatea realizarii unor practici aducatoare de sanatate, noroc, echilibru, prosperitate si purificare.

Sarbatoarea pastreaza in ea un amestec fascinant de crestinism, paganism si magie despre care vom dicuta pe larg la curs. In diferite regiuni ale tarii inca se pot intalni urme ale practicilor ce erau realizate in aceasta perioada cand se activeaza puternice portaluri energetice ce deschid portile dintre noi si celelalte dimensiuni.

In credintele vechi se considera ca acum zanele (Sanzienele) cutreiera pamantul pentru a aduce fertilitate, pentru a stimula puterile tainice ale florilor, pentru a tamadui suferintele si indeparta raul.  De Sanziene ai ocazia sa iei parte la o calatorie de celebare si de practicare a ritualurilor transformatoare in mijlocul naturii, printre dealuri si munti. In acest spatiu impreuna, ne vom activa simturile subtile pentru a intra in comuniune cu lumea invizibila.

Noaptea de Sanziene este o ocazie excelenta pentru a ne purifica trupul, mintea si sufletul prin meditatie si conexiune profunda cu forte pline de vitalitate. Oricine poate practica mici rituri cu succes, ajutat fiind de magia acestui moment unic, in care poate simti si primi darurile Sanzienelor.

Adresa

Strada Dumbrava Rosie Nr. 12A

Sector 2, Bucuresti

Romania

        

}

Orar

Luni – Vineri: 9 – 20

Samabata: 9 – 14

Duminica: inchis

        

Contact

Telefon: +4 0726 79 33 94

Email: cabinetpsihologapostica@gmail.com